Wednesday, February 12, 2014

How to Increase Blog Traffic Quickly > 1,000 Pageviews Per Day

Every Blogger and Webmaster exactly want to have high traffic for their blogs or websites. Unfortunately, to achieve it, there are some obstacles. We have to understand about Search Engine Optimization (SEO) both offpage and onpage, we must consistent to manage blog everyday, and we also need publish posting in our blogs regularly. This is the biggest challenge for beginner blogger who have just created a blog.

Now, this blog already has high traffic approximately > 1,000 pageview pe day. I need 100 post to achieve it. Every post is optimized standard SEO Friendly. I think your blog can achieve it if you understand about SEO knowledge. Because of without SEO, you will feel difficult to increase your blog traffic. Read more about How to Optimize SEO Offpage on Your Blog.

There are some advantages if your blog has high traffic i.e your blog will become popular, you will easily get income in your blog, you will feel happy, and others. Are you ready to create your blog which has high traffic? Let's move on!
How to Increase Blog Traffic Quickly > 1,000 Pageviews Per Day

How to Increase Blog Traffic Quickly > 1,000 Pageviews Per Day

1. Sign Up Your Blog in Webmaster Tools dan Send Sitemap
If you blog want to appear and index in search engine like Google, Yahoo!, and Bing, you must sign up your blog and send sitemap in the search engine. This is done to inform that you have new blog, so that your post and blog can appear in search engine quickly. Because of internet user (visitor), they often use search engine to find out information which is need by them. You as a Blogger and Webmaster have present some information which is need by internet users. You can sign up Google Webmaster Tools in this url http://www.google.com/webmasters/ and you can also sign up in Bing and Yahoo Webmaster Tools in this url http://www.bing.com/toolbox/webmaster/.

2. Research Keyword Before You Write Post
Before you write post and publish in your blog, you have to reaserch keyword. Every keyword has varied competition in the search engine. I suggest that you choose keyword which is low competition, but the keywords are searched many people. Don't forget to use long tail keyword to your recent post.

3. Write Post Standard SEO Friendly
There are some components which have to be noticed by you when you write post in your blog. This is done so that your post can be indexed by search engine. In addition, your post can appear in page one of search engine, so that it can potentially bring in thousand visitor in your blog. Therefore, you must know how to create qualified post. Read more How To Write Post Standard SEO Friendly.

4. Publish 1 Post Regularly Everyday
Search engine and Alexa Rank love a blog which is always update everyday. They will give special attention from this blog. So, you are hoped can write and publish 1 post per day. If you can not do it, you can set schedule for every post, so that you post can publish everyday.

5. Blogwalking in Your Friends
What is blogwalking? This is an activity where we visit and comment in other blog. If you comment in you friend's blog, you will get comment back. This trick is very useful to increase you blog traffic. Because of every comment, it can contribute some keywords in search engine. Therefore, you must be diligent to do blogwalking everyday.

6. Search Backlink from High Pagerank Blog Every Week
Backlink is required to increase SEO offpage in your blog. However, you can not do spamming. To get qualified backlink, you must search backlink slowly, but surely. You can search every week to get backlink from other blogs which have high pagerank.

I think enough about this post with title of How to Increase Blog Traffic Quickly > 1,000 Pageviews Per Day. Maybe useful for you. Don't for get to read other post in this blog about Tricks Collections SEO Friendly Blogger Template. Keep spirit and happy blogging always!
Share artikel ke: Facebook Twitter Google+ Linkedin Technorati Digg

41 comments:

  1. beuhhh sudah merambah kee english rupanya hehehee... keren deh mba Eka :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya nie.. ternyata bahasa inggris nya lancar juga...

      Delete
  2. Wah sudah berganti bahasa nih, perlu di baca lebih rinci lagi ni buat mengerti maksudnya.
    Yang bing sama yahoo itu rumit mbak gak kaya submit ke google. :)

    ReplyDelete
  3. Wah makin merambah ke go internasional nih..blog nya mbak Ririn...hehe

    Keren deh pokoknya :)

    ReplyDelete
  4. ditranslate dlu mbak.. soalnya agak kurang jelas tentang bahasa inggris

    ReplyDelete
  5. Aduh mbak
    pakek bahasa inggris
    saya gak ngerti sama sekali dengan bahasa inggris
    hehehe

    ReplyDelete
  6. Buat saya masih jauh mbak kalau sampai 1000 pageview per hari..tapi sih pengen...
    sukses untuk go internasionalnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama saya juga mbak, bisa dapet 500 pageviews aja saya dah seneng banget apalagi kalo bisa tembus lebih dari 1000 kali ya :)

      Delete
  7. oke mbak, saya akan coba yang nomor 4 dulu, siapa tahu mbah google dan mbak alexa jatuh cinta dengan blog saya, dan akhirnya alexa jadi langsing dan 10 besar SE. Bilang amin ya mbak....

    ReplyDelete
  8. Terima kasih tipsnya, mbak Ririn. Ada 6 cara bagaimana memperoleh lebih 1000 pageview perhari.Ini perlu waktu dan ketekunan untuk mencapai tujuan dimaksud...

    ReplyDelete
  9. wiih skrng udah meningkat ke bhs inggris artikelnya, dan saya pun pusing mengartikannya.. perlu bantuan mbah google translate dulu nih wkkkwk..

    ReplyDelete
  10. oke mbak, saya akan coba yang nomor 4 dulu, siapa tahu mbah google dan mbak alexa jatuh cinta dengan blog saya, dan akhirnya alexa jadi langsing dan 10 besar SE. Bilang amin ya mbak....

    ReplyDelete
  11. Postingannya pasti bermanfaat banget nie, cuma pala saya langusng nyutnyutan nie kalo pake bahasa inggris, musti minta bantuan si mbah nie :)

    ReplyDelete
  12. ini ni yang saya gak mudeng, kalau sudah memasuki bahasa planet kayak gini saya apsen aja deh mbak Eka

    ReplyDelete
  13. point 4 dan 5 penting untuk traffic, setiap posting melakukan point 4, 5 akan baik untuk search engine, blog sy susah sekali untuk mendapatkan traffic di atas 1000 pv, nyimak mbak tutorialnya

    ReplyDelete
  14. Halah bahasa inggris bingung aku haha

    ReplyDelete
  15. Sekarang artikelnya sudah pakai bahasa inggrisnya kayaknya lancar saja ini bahasa inggrisnya

    ReplyDelete
  16. very nice post mbak,,,
    I like this, because it really helped me that's still a newbie....

    ReplyDelete
  17. Really nice tips and great post rin..
    To research keyword before write post,,, i can't because I don't know about kyword!!! I have ever read about what the meaning of keyword but I still don't understand rin..
    And to sign up in bing and yahoo I also ever try but why it is very difficult, I can't do it . I don't know what is problem
    It's all make me really headache , and i don't know to search backlink
    Hadwweeehh how can you get high traffic ... ???? Muya cute

    ReplyDelete
  18. wah puyeng deh saya kalau udah pake bahasa inggris ginian, jadi bingung komentnya.

    nongkrong sambil istirahat aja mbk di sini. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya udah keburu pulang mbk tp sekarang balik kesini lagi. hehe

      Delete
  19. Mbak Ririn di artikel jasa pembuatan web site koq gak
    Bisa komentar saya kenapa yah Mbak? ya udah saya
    Komen di artikel ini ijin simak jadi pembaca yang budiman :)

    ReplyDelete
  20. Waduh ... everything is difficult, bos.
    is there another way that is easier, boss? hehehe

    ReplyDelete
  21. It's so different from my blog. To achieve it, I must publish over 1,000 articles because I don't apply any optimization.

    But I enjoy it. Today, my blog toward over 1,500 pageviews per day. he...he..

    ReplyDelete
  22. Wah, pake bahasa inggris nih, emang gak papa yah sob, kalau dalam 1 blog terdiri dari 2 bahasa?

    ReplyDelete
  23. iya nggak apa-apa mas, nggak ada yang ngelarang kok hehe :D

    ReplyDelete
  24. wkwkwkkwk... gak tau mau kasih komeng apa...
    Ampun Dj....

    ReplyDelete
  25. walah pakai bahasa iblis segala tw mb', kamus mana kamus, hehehhe... blog saya masih miskin pageview mb'

    ReplyDelete
  26. Kereeennn udah ada bahasa Inggrisnya hehehehe, mantap dahhhh dicintai dotcom

    ReplyDelete
  27. lama gak berkunjung ke bos besar wah lagi persiapan marid nih...., iya apa enggak mbak jika belum moga aja and lama lama disini betah juga rasanya, btw kalo ada tolong saya di kasih logo share stumble upon ya mbak, soalnya punyaku cuman fb,twet and g+ hehehehe salam sukses

    ReplyDelete
    Replies
    1. logo apaan itu mas? saya malah baru dengar hehe :D

      Delete
  28. mbakkalo biar kuenceg amet lebih nembus 2000 up ada trick khusus gak hehehe maklum mentok di seribuan naik paling dikit bagi dunk ntar ane kirim coklat via sms dijamin nyampe wkwkwkwk (__smsnya__bukan coklatnya__)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah blog saya juga belum sampai 2000 pageview per hari mas. Sampai saat ini masih stagnant di 1000-an per hari pageview nya :D

      Delete
  29. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete